Iliadens Mega

Iliadens Mega har vist seg å være en allsidig dame. Vi har trent mye forskjellig, men det var først og fremst jakt vi opprinnelig satset på. Hun har premiering på jaktprøver i åpen klasse.

Mega er også trent litt i agility, lydighet, spor og feltsøk. Hun er også trent mye på spesialsøk og hun kan detektere både narkotika og kreft. Hun er veldig ivrig når hun jobber og hun gir alt i søket.

 

Hun har tydeligvis videreført mange av sine egenskaper til sine avkom.

 

Mega er en veldig dyktig mor. Hun er veldig varsom mens valpene er helt små. Jeg frykter ikke at hun skal legge seg på en av valpene, men jeg følger med allikevel. Vi har ikke mistet noen valper så langt heldigvis. Hun koser seg med valpene og blir ikke lei dem. Valpene får melk så lenge hun har og som regel er det tomt når valpene er mellom tre og fire måneder gamle. De fleste har jo reist lenge før det, men de som blir får fortsatt melk. Det blir heldigvis sjeldnere og sjeldnere etter hvert som de blir eldre.

Julen 2012

Mega er i god form etter sitt andre kull. Hun kom seg også fort i form etter sitt første kull. Hun er like aktiv og hun er fortsatt seg selv. Rolig når det ikke skjer noe, men hun er raskt klar for innsats ved behov. En kong eller en ball får henne til å bli litt loco og da gjelder å få tak i den.

Mega skal ikke ha flere kull nå, Hun er 8 år og har gjort sitt. Nå får døtrene hennes overta den rollen.