Ometystbloggen

Catch Pro Team har vært instruktører på Kennel Ometyst's årlige kenneltreff

24.04.2016

Stor takk til Catch Pro Team for en utrolig flott langhelg. Pedro Zeiner Christiansen, Siv Svendsen og Kristoffer Modell har alle gjort en kjempejobb denne helga, da de har vært instruktører for kennel Ometyst på vårt "årlige" kenneltreff. Peder har hatt ansvar for jaktdelen, Siv for lydighet/leksdelen og Kristoffer for bruksdelen. De tre lagene har rullert på de tre instruktørene, slik at alle har vært innom alle temaene.

Deltakerne har alle gitt positive tilbakemeldinger og sier de har lært masse. Det som kanskje var mest moro, sett fra kennelens side, var at mange nå sterkt vurderer å trene jakt, i tillegg til, eller istedenfor det de opprinnelig planla. Samtlige var imponert over Peder og jentene hans (Perle og My) og gleden og samspillet de viser. I tillegg har de som allerede var jaktfrelst, fått en ny tilnærming til treningen. Catch Pro Team har et felles grunnlag for all trening og dette gir glade, konsentrerte, intense og samtidig avbalanserte hunder. Catch Pro Teams hunder er alle 100 % konsentrert om oppgavene de skal utføre, enten det er jakt, lydighet, mondoring eller bruks.

Vi skal skrive mer om samlingen etter hvert og legge ut bilder av lagene. Vi håper også deltakerne kan legge ut bilder fra samlingen.

Catch Pro Team har lovet å stille opp for kennel Ometyst flere ganger, så "kjære valpekjøpere", det er bare å glede seg. Jeg gleder meg allerede.

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Skriv inn koden innebygd i bildet